Gratis-verzending

Ons project

Gratis verzending is een wereldwijde online marktplaats die een breed scala aan goederen aanbiedt, zoals kleding, gereedschap, speelgoed, woningdecoratie, sieraden en meer.

Het platform begon als een basis Magento 1-systeem, maar in bijna 9 jaar hebben we voortdurend nieuwe functies toegevoegd, zoals interne business intelligence-tools, een geautomatiseerde marketingreclametool, een vertaalsysteem dat 12 talen ondersteunt en volledig geïntegreerde klantenservice en logistieke mogelijkheden.

Dit project was geen kleine onderneming omdat we te maken hadden met de uitdagingen van het beheren van meer dan een miljoen producten en het werken met honderden leveranciers.

Ondanks deze uitdagingen zijn we erin geslaagd om veel van de processen van het platform te automatiseren en te stroomlijnen, waardoor Postage Free soepel kan draaien met een minimum aan personeel. Met 46 winkels en 12 talen is het één aanspreekpunt voor klanten over de hele wereld.