GoodForm

Moderne e-commerce heeft moderne functies nodig.

Onze langetermijnklant moest zijn e-commerceactiviteiten versterken. Het doel was om meer markten te bestrijken, meer klanten te bereiken en het systeem op het beste niveau van prestaties en veiligheid te houden.

We begonnen onze oplossing met GoodForm met een uitgebreide migratie van hun e-commerce platform naar Magento 2.

Deze migratie omvat niet alleen een upgrade naar de nieuwste versie van het Magento-platform, maar ook een implementatie met behulp van NextJs. Dit zorgt voor snellere paginaladingen, verbeterde SEO en een algehele betere klantervaring.

Naast deze migratie implementeren we ook nieuwe functies die de klantervaring verbeteren en de algehele functionaliteit van het platform verbeteren. Enkele functies waar we aan werken zijn de integratie van een gepersonaliseerd productaanbevelingssysteem, de implementatie van een loyaliteitsprogramma en de ontwikkeling van een mobiel responsief ontwerp. We werken ook aan het verbeteren van het afrekenproces en het toevoegen van ondersteuning voor meerdere talen en valuta.

We begrijpen dat het migreren naar een nieuw platform en het implementeren van nieuwe functies een ontmoedigende taak kan zijn, maar we zijn vastbesloten om nauw samen te werken met GoodForm tijdens het hele proces om te zorgen voor een soepele overgang en een succesvol resultaat.

We zijn enthousiast om te zien hoe deze migratie en nieuwe functies op de lange termijn zullen bijdragen aan het bedrijf GoodForm.

Het project omvatte

  • Migratie en ontwikkeling plannen
  • Creëren van headless frontend op React-technologie en creëren van nieuwe GraphQL end-points
  • Migratie van een aanzienlijke hoeveelheid geselecteerde gegevens van de Magento 1.x/OpenMage Zwitserse site naar de nieuwe Magento 2 installatie voor de Duitse markt
  • Ontwikkel-, test- en productieomgeving
  • Aanpassing en implementatie van modules van derden
  • Verbinding met marketing, analytics en andere tools
  • Prestatieoptimalisatie van geselecteerde delen van het systeem
  • Creëren van deployment workflow
  • Onderhoud op lange termijn en ondersteuning van nieuwe klantvereisten